Turişti evacuaţi dintr-un hotel din cauza unui incendiu

 -  -  41


Joi dimineaţa, un incendiu a izbugnit într-un hotel din staţiunea Păltiniş. Drept urmare, peste 100 de turişti au fost evacuați.

 

„Printr-un apel venit pe nr de urgenţă 112, în această dimineaţă, Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă ” Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei Spa a unei unităţi de cazare, tip hotel, din staţiunea Păltiniş.

S-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje Smurd. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Alina Voina. Aceasta a spus că „după evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate două femei de cca 50 și 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele Smurd și transportate la UPU Sibiu.

În acest moment, incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia.”

Update incendiu Păltiniș. Acesta a fost lichidat, cauza probabilă de izbucnire a incendiului și pagubele urmează să fie determinate.

Sursa: Ora de Sibiu

 

4 bookmark
comments icon 1 comment
1 notes
101 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *