Trei persoane, printre care și o femeie însărcinată de numai 17 ani au fost rănite într-un accident fatal

 -  -  1


O gravidă în vârstă de 17 ani, doi pasageri și șoferul unui taxi au fost răniți luni, în Mediaș. Se pare că autoturismul de care s-au lovit nu a acordat prioritate.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, o conducătoare auto în vârstă de 40 de ani, din municipiul reşedinţă, în timp ce conducea maşina pe raza municipiului Mediaş a virat la stânga, fără să acorde prioritate, şi a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar în regim taxi.

Personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a acordat îngrijiri medicale victimelor, respectiv femeia însărcinată în 5 luni, cu traumatism cranio-cerebral acut şi un bărbat de 22 ani, cu plăgi excoriative, ambii în stare stabilă, fiind transportaţi la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului din Mediaş, şi un bărbat de aproximativ 68 de ani, conştient, care prezenta un traumatism cranio-cerebral.

La accident a intervenit şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, transportând la CPU Mediaş bărbatul de aproximativ 68 de ani.

Sursă: Știri Pe Surse

comments icon 0 comments
0 notes
29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *