Tot ce trebuie să știi despre bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

 -  -  6


Meghan Markle și Printul Harry se pregătesc să devină parinți în primăvara acestui an. Cei doi au dat marea veste în timpul turneului din Australia, din luna octombrie.

Ce rang va avea?

Copilul lui Meghan Markle și Prințului Harry nu va fi prinț sau prințesă. El va deveni conte, ca prim titlu regal inferior titlului pe care îl poartă tatăl său. Dacă va fi băiat, el va purta titulatura regală de Conte de Dumbarton, iar dacă va fi fată, Lady Mountbatten-Windsor. Bebelușul va fi al șaptelea în linia de succesiune la tron, după tatăl său.

Cum se va numi?

Ducesa susține că nu cunoaște sexul bebelușului, asa că e greu de spus ce nume va alege. În timp ce unii sugerează că micuțul/micuța va fi Kelly (nume unisex), pariurile spun că numele va fi Victoria dacă Meghan va aduce pe lume o fată sau Albert dacă bebelușul va fi băiat.

Unde se va naște?

Un alt mister. E posibil ca marele eveniment să aibă loc la Spitalul St Mary, Paddington, Londra, unde Ducesa de Cambridge i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi. De asemenea, este locul unde a venit pe lume Prințul Harry, în 1984.

Există însă și zvonuri potrivit cărora Meghan speră la o naștere naturală acasă și se spune că urmează un regim de acupunctură pentru a se pregăti pentru venirea pe lume a bebelușului.

Va avea dădacă?

Nichill susține că Meghan și Harry nu vor angaja o bonă, ci se vor baza pe ajutorul mamei ducesei, Daria Ragland, de care cei doi sunt foarte apropiați. Bebelusul ar putea avea dublă cetățenie, americano-britanică, dacă părinții săi vor solicita asta.

În prezent, Meghan are cetățenie americană și intenționează să o obțină și pe cea britanică.

6 bookmark
comments icon 0 comments
0 notes
37 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *