spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
16.2 ° C
16.2 °
16.2 °
88 %
1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
37 °
mie
37 °
spot_img
AcasăSocialÎn perioada 4-6 iunie, a avut loc faza zonală a Competiției Naționale...

În perioada 4-6 iunie, a avut loc faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat

-

În perioada 4-6 iunie, a avut loc faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată în acest an la ISU Harghita.
Nu a fost doar o simplă competiției, a fost o adevărată demonstrație de profesionalism, dedicare, promptitudine și empatie.
Ne mândrim cu echipa de descarcerare și prim ajutor care a reprezentat ISU Sibiu în această competiție strânsă și plină de provocări imprevizibile.
Lotul ISU Sibiu a fost format din:
Comandant de echipaj – Plt. Gheorghiu Raul
Servanți – Plt. Adj. Șef Severin Șerban și Plt. Adj. Șef Stănilă Adrian
Paramedici – Plt. Nița Maria, Plt. Mionici Iulian, Plt. Stănculeț Sandu
Șef de lot – Plt. Dudaș Dragoș
Ei sunt cei care au reprezentat ISU Sibiu și au demonstrat încă o dată că munca în echipă, colaborarea permanentă aduc rezultate! Cei șapte salvatori s-au clasat pe podium, ocupând locul trei.
Fiecare membru și-a adus aportul unic, contribuind la succesul general al echipei și în final la reușita misiunii. Performanța lor nu doar că a demonstrat abilități tehnice și cunoștințe profunde, dar și o dedicare remarcabilă față de misiunea lor de a salva vieți. Această realizare servește drept inspirație pentru alți profesioniști din domeniul intervențiilor de urgență.
Sursa : ISU Sibiu
Sursa foto : ISU Sibiu

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri