spot_img
joi, iunie 13, 2024
Sibiu
ploaie de intensitate mică
17.3 ° C
17.4 °
17.2 °
94 %
1.5kmh
75 %
joi
23 °
vin
20 °
sâm
23 °
Dum
26 °
lun
27 °
spot_img
AcasăSocialDescoperă Istoria și Spiritualitatea Transilvaniei: Vernisajul Expoziției „Imaginea lui Hristos în Biserica...

Descoperă Istoria și Spiritualitatea Transilvaniei: Vernisajul Expoziției „Imaginea lui Hristos în Biserica Evanghelică”

-

Muzeul Bisericii Evanghelice C.A. din România, situat la Casa Teutsch din Sibiu (str. Mitropoliei 30), vă invită joi, 16 mai, la ora 18.00, la vernisajul unei expoziții speciale intitulată „Imaginea lui Hristos în bisericile evanghelice din Transilvania”.

Expoziția a fost inspirată de noile tipuri de imagini din frescele descoperite de Kiss Lóránd în ultimii 30 de ani, precum și de reprezentările de dinainte și de după Reformă de pe mobilierul liturgic, care au făcut obiectul unei intense cercetări de istoria artei în această perioadă.
Expoziția își propune să ofere o perspectivă asupra profilului cultural și confesional al Transilvaniei. Cei interesați sunt așteptați să o viziteze de luni până sâmbătă, între orele 10.00 și 17.00, până în data de 30 octombrie. Intrarea este liberă.
Sursa : Primăria Sibiu
Sursa foto : Primăria Sibiu

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri