PSD aruncă acuze grave! „Folosesc fake-news-uri grosolane”

 -  -  15


Cei de la PNL sunt acuzați de social-democrați de faptul că, pentru a impune încă o lună de stare de alertă, liderii liberali folosesc „fake-news-uri grosolane”, riscând scandaluri diplomatice.

 

„Ca să impună țării încă o lună de stare de alertă, liberalii folosesc fake-news-uri grosolane, riscând scandaluri diplomatice. Liderii țării își mint fără jenă poporul în timp ce-i umblă în buzunare! Ministrul Sănătății a transformat noile măsuri de relaxare anunțate de președintele Franței în restricții cu care să-i sperie pe români. În epoca liberalizării globle a informației, doar un liberal de provincie mai poate crede că păcălește pe cineva răstălmacind scandalos declarațiile lui Macron”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații susțin că ministrul Sănătății a ”copiat exemplul șefului său suprem de la Cotroceni”, de acum două luni.

„Atunci, #Klaustrofobia instaurată printre români era prelungită cu exemple inventate despre infectări la școlile redeschise în Franța. Minciuna prezidențială a rezistat doar două zile, iar presa l-a făcut pe Iohannis să-și înghită pe nemestecate fake-news-ul. Nu demult, PNL își acuza un adversar că minte cum respiră. Azi, liberalii mai degrabă și-ar ține respirația decât să înceteze a mai minți”, mai arată social-democrații.

Sursa: Bugetul

15 bookmark
comments icon 0 comments
0 notes
110 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *