Parlamentul a votat! Ce se întâmplă cu alocațiile din 2020

 -  -  11


S-a votat, în unanimitate, majorarea alocațiilor, începând cu ianuarie 2020, creștere ce va avea loc în fiecare an.

 

La începutul anului, valoarea alocațiilor copiilor s-a dublat. Astăzi s-a marcat încă o victorie în acest domeniu. Parlamentul a votat, în unanimitate, majorarea alocațiilor, începând cu ianuarie 2020. Acestea vor crește în fiecare an.

O inițiativă legislativă a deputatului PNL Robert Sighiartău a dus la dublarea alocațiilor copiilor, începând cu ianuarie 2019. Acesta a prmis la vremea respectivă că va continua ”presiunea” în Parlament pentru ca valoarea alocațiilor să crească și mai mult.

Astăzi s-a înregistrat o nouă victorie în acest domeniu.

Din ianuarie 2020, alocațiile copiilor vor crește anual. Votul parlamentarilor a fost în unanimitate PENTRU.

”Am reușit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației. Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă. Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu dar s-a terminat cu bine. Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere!” a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Bistrițeanul

11 bookmark
comments icon 0 comments
0 notes
92 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *