spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
16.2 ° C
16.2 °
16.2 °
88 %
1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
37 °
mie
37 °
spot_img
AcasăExternSibiul este înfrățit cu orașul Takayama din Japonia din 2012

Sibiul este înfrățit cu orașul Takayama din Japonia din 2012

-

Sibiul este înfrățit cu orașul Takayama din Japonia din 2012. Pentru că majoritatea dintre noi nu putem ajunge fizic în acest oraș cu un puternic caracter tradițional japonez, până la finalul acestei luni, sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda unei expoziții fotografice dedicată orașului nipon. Expunem peisaje naturale, instantanee din viața de zi cu zi dar și din Festivalul orașului, și chiar imagini cu feluri delicioase de mâncare tradițională. Vă invităm să cunoașteți Takayama! Vă lăsăm aici câteva dintre fotografiile pe care le puteți vedea în expoziție.
Și pentru că cele două orașe se află într-un parteneriat, o expoziție cu imagini din Sibiu a fost expusă în holul Primăriei Takayama la finalul lunii februarie. Din ce ne-au transmis partenerii noștri, Sibiul i-a făcut curioși pe cei care au vizitat expoziția, fotografiile ridicând interes și admirație.
Aceasta nu este singurul eveniment pe care Sibiul l-a organizat împreună cu Takayama. De-a lungul celor 11 de ani de prietenie, cele două orașe au schimbat vizite, au făcut schimb de voluntari și au organizat evenimente culturale în orașul înfrățit.
Sursa : Primăria Sibiu

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri