spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
88 %
1.5kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
36 °
mie
32 °
spot_img
AcasăEvenimentRedeschiderea plajei și locului de joacă plutitor de pe Lacul Binder: Bucurie...

Redeschiderea plajei și locului de joacă plutitor de pe Lacul Binder: Bucurie și aventură în aer liber începând cu 1 iunie

-

Redeschiderea plajei și locului de joacă plutitor de pe Lacul Binder vine la pachet cu o mare surpriză pentru cei mici! Începând cu 1 iunie, Primăria Sibiu oferă gratuitate copiilor cu vârsta de până la 14 ani, așa că distracția va fi pe deplin garantată!

„Lacul Binder se redeschide complet de la 1 iunie, atât pentru cei activi, care practică sporturile nautice şi voleiul, cât şi pentru sibienii care doresc să se relaxeze pe plajă, pe pontoane sau la o plimbare. De Ziua Copilului le-am pregătit celor mici un mic cadou – în 1 şi 2 iunie vor avea acces gratuit. Nu uitaţi însă că, cei mici, cu vârsta de până la 14 ani, trebuie însoţiţi de un adult, pentru siguranţă. Vă invit la Lacul Binder, o zonă de timp liber în oraş, la 5 minute de centru”, a declarat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

Pe Lacul Binder se pot practica wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding şi canoe, atât de începători, cât şi de cei experimentaţi. Echipamentele se pot închiria la faţa locului. Primăria sibiană spune că instalaţia de transport pe cablu pentru wakeboarding şi ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punctul de vedere al lungimii cablului.

Cele două terenuri de volei de pe plajă sunt de asemenea disponibile pentru jocul în echipă.

Plaja cu nisip are aproape 2.000 metri pătraţi, şezlonguri, pontoane pe mal. În apă se poate înota în siguranţă, temperatura acesteia fiind plăcută, de 22°C. Primăria dă asigurări că apa este testată o dată la două săptămâni pentru a verifica dacă este corespunzătoare calitativ.

Aici există şi un loc de joacă gonflabil WiBit. Pentru siguranţă, zona este supravegheată în permanenţă de un salvamar.

Pe https://laculbinder.ro/ pot fi găsite mai multe informaţii despre activităţi, precum şi despre regulile şi tarifele de acces. Biletul de intrare sau abonamentul poate fi procurat fie direct la intrare, fie online, unde se poate face şi programare pentru sporturile nautice.

Link: https://www.agerpres.ro/administratie/2023/05/30/sibiu-plaja-si-locul-de-joaca-plutitor-de-pe-lacul-binder-se-redeschid-de-la-1-iunie–1116923

Sursa: agerpres.ro

Sursa foto: oradesibiu.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri