spot_img
joi, iunie 13, 2024
Sibiu
nori împrăștiați
18.1 ° C
18.2 °
17.4 °
88 %
2.2kmh
40 %
joi
23 °
vin
20 °
sâm
23 °
Dum
26 °
lun
28 °
spot_img
AcasăEconomicPrimăria Municipiului Mediaș a găzduit în 9 mai un atelier de informare...

Primăria Municipiului Mediaș a găzduit în 9 mai un atelier de informare privind metodele de eficientizare energetică sustenabilă

-

Desfășurat în prezența unui public numeros, evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”, derulat de către Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway.

 Manifestarea a debutat cu alocuțiuni susținute de către dna Daniela Cîmpean, președinte al Consiliului Județean Sibiu și de către dl Gheorghe Roman, primar al municipiului Mediaș. Acestea au fost urmate de prezentări ale partenerilor din mediul academic, privind eficientizarea sustenabilă a locuinței, fiind prezentate soluțiile care există în acest domeniu, urmate de exemple de bună practică.
Obiectivul general al proiectului este de a crește cunoștințele privind energia regenerabilă, eficiența energetică și de a promova acțiuni de conștientizare pentru public.
De asemenea, se urmărește dobândirea de competențe în domeniul energiei regenerabile, eficiență energetică pentru un mediu curat, o schimbare climatică stabilă, precum și realizarea de economii în privința costurilor.
Sursa : Primăria Mediaș
Sursa foto: ghid local

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri