spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
88 %
1.5kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
36 °
mie
32 °
spot_img
AcasăAdministratie-PoliticS-a deschis str. Viitorului, tronsonul dintre str. Moara de Scoarță și str....

S-a deschis str. Viitorului, tronsonul dintre str. Moara de Scoarță și str. Târgu Fânului

-

Lucrările ample de modernizare realizate de Primăria Sibiu s-au încheiat.

“Acest tronson al străzii Viitorului asigură legătura rutieră cu 3 cartiere – Reșița, Gușterița și Lazaret – care s-au dezvoltat imobiliar foarte mult. Am creat astfel o alternativă viabilă pentru circulația pe Podul Gării. Lucrările au avut un grad de complexitate ridicat, din cauza faptului că s-au desfășurat în zona podului CFR, unde regulile de intervenție sunt foarte stricte, precum și în malul Cibinului, care a trebuit consolidat și extins. Cu toate acestea, lucrarea a fost finalizată în termenul contractual și în bune condiții de către constructor, asocierea SC Geiger Transilvania SRL & SC GG Tehnic Proiect SRL.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Rezultatul:
 Prin coborârea nivelului drumului sub podul CFR, zona poate fi tranzitată acum de autovehicule cu înălțimea de până la 4 m, inclusiv de către autobuzele Tursib care vor circula și pe această stradă.
 Prin lărgirea drumului sub podul CFR, circulația nu se mai desfășoară alternativ, pe o singură bandă, ci fluent pe câte o bandă pe sens.
Prin astfel de lucrări, creștem mobilitatea locuitorilor!
Încă un aspect important: Printr-o lucrare deosebit de amplă și dificilă s-a realizat un sistem automat de pompare a apei, în cazul în care debitul Cibinului crește. Astfel, apa va fi rapid evacuată.
Sursa : Primăria Sibiu
Sursa foto : Primăria Sibiu

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri