spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
88 %
1.5kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
36 °
mie
32 °
spot_img
AcasăAdministratie-PoliticPrimăria Sibiu a obținut finanțare europeană pentru eficientizarea energetică a grădinței nr....

Primăria Sibiu a obținut finanțare europeană pentru eficientizarea energetică a grădinței nr. 29 din cartierul Vasile Aaron!

-

Primăria Sibiu a obținut finanțare europeană pentru eficientizarea energetică a grădinței nr. 29 din cartierul Vasile Aaron!

 

„Este un nou proiect de eficientizare energetică a unităților de învățământ pentru care semnăm contractul de finanțare, fiind în fapt vorba de o modernizare a spațiilor, pe lângă beneficiile pe care le vor aduce din punct de vedere al consumului de utilități. În total, Primăria Sibiu a inițiat și depus 21 de proiecte în valoare de peste 338 de milioane de lei pentru construcția sau reabilitarea unor unități de învățământ sau pentru modernizarea acestora în sensul eficientizării energetice. Am obținut deja peste 90% din aceste fonduri europene solicitate, toate proiecte pe care le vom realiza cu siguranță, în maxim 2-3 ani, pentru educația locală.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Din fondurile obținute se vor realiza lucrări prin care se vor moderniza rețelele de utilități, sistemul de energie termică, se va instala un sistem smart care va produce parțial necesarul de energie electrică al clădirii, iar exteriorul imobilului va fi termoizolat.
Detalii despre lucrările de la grădinița nr. 29, dar și despre celelalte proiecte în curs pentru unitățile de învățământ din Sibiu, aici: https://sibiu.ro/primaria/comunicat/12535

 

Sursa: Primăria Sibiu
Sursa foto: Primăria Sibiu

 

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri