spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
88 %
1.5kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
36 °
mie
32 °
spot_img
AcasăAdministratie-PoliticNicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului: Apreciem sprijinul pe care Italia...

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului: Apreciem sprijinul pe care Italia îl acordă României în admiterea în Spațiul Schengen și cu vămile terestre

-

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a anunțat că Italia acordă sprijin României în admiterea în Spațiul Schengen și cu vămile terestre.

”Apreciem sprijinul pe care Italia îl acordă României în admiterea în Spațiul Schengen și cu vămile terestre și sperăm că acest obiectiv de țară să fie atins cât de curând. Asta i-am spus președintelui Italiei, Sergio Mattarella, pe care l-am primit la Palatul Parlamentului, în cadrul vizitei sale oficiale la București.

I-am transmis că România apreciază susținerea pe care țara sa o acordă Republicii Moldova, în cadrul procesului de aderare europeană.

Chiar înainte de a sosi în România, șeful statului italian a fost la Chișinău, unde a reiterat acest sprijin.

Mă bucură că Sergio Mattarella apreciază contribuția pe care românii din Peninsulă o au la economia italiană. Conaționalii noștri sunt cea mai mare comunitate străină din țara sa și una dintre cele mai bine integrate.”, a transmis liberalul Nicolae Ionel Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ionel Ciucă

Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri