spot_img
joi, iunie 13, 2024
Sibiu
nori împrăștiați
18.1 ° C
18.2 °
17.4 °
88 %
2.2kmh
40 %
joi
23 °
vin
20 °
sâm
23 °
Dum
26 °
lun
28 °
spot_img
AcasăAdministratie-PoliticNemulțumire respinsă: Curtea de Apel București dă câștig de cauză Partidului Mișcarea...

Nemulțumire respinsă: Curtea de Apel București dă câștig de cauză Partidului Mișcarea Populară împotriva lui Cristian Diaconescu

-

Verdictul definitiv: Curtea de Apel București refuză recursurile lui Cristian Diaconescu și coechipierii săi în fața Partidului Mișcarea Populară

În cursul zilei de ieri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi gaşca lui, împotriva noastră, a Partidului Mişcarea Populară. Prin urmare, a fost validat congresul organizat în martie 2023, unde Eugen Tomac a fost votat, statutar şi cu majoritate de voturi, preşedinte al PMP.

Partidul a fost, în ultimii ani, ținta unor grupări politice care au avut un singur scop: desființarea noastră.

După ce preşedintele Eugen Tomac a anunțat public, în iunie 2023, în cadrul Congresului USR, că am acceptat invitația de a fi parte la construcția alianţei Dreapta Unită, alături de USR și Forța Dreptei, împotriva PMP a început o adevărată campanie de hărțuire.

În istoria postdecembristă nu a existat un partid mai atacat şi mai ameninţat de către cele două mari partide aflate astăzi la putere, prin intermediul instituţiilor statului: ne-au blocat în instanţe, ne-au tăiat subvenţia, ne-au racolat primarii şi consilierii locali cu ameninţări şi prin şantaj, ne-au eliminat din secţiile de vot, ne-au scos din Biroul Electoral Central şi de pe buletinele de vot, au încercat respingerea alianţei Dreapta Unită.

N-au reuşit. Doar ne-au făcut mai puternici!

Eugen Tomac: „PSD şi PNL au alergie la democraţie. Singura structură contestată la Biroul Electoral Central a fost alianţa Dreapta Unită. Reprezentantul PSD a cerut eliminarea noastră de pe buletinele de vot dintr-un motiv simplu: le este frică. Noi am avut două congrese în cadrul cărora Partidul Mişcarea Populară și-a ales conducerea. Am respectat toate prevederile legale. Totuşi, a durat doi ani până când ni s-a făcut dreptate. Astăzi, Dreapta Unită nu mai poate fi oprită. Au încercat să ne scoată de pe buletinele de vot, însă nu au reuşit. Noi, USR, PMP şi Forţa Dreptei – Dreapta Unită – mergem către victorie”.

 

Sursa : Partidul Mișcarea Populară (facebook)

Sursa foto : news.ro

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri