spot_img
sâmbătă, iulie 13, 2024
Sibiu
cer senin
16.2 ° C
16.2 °
16.2 °
88 %
1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
36 °
lun
36 °
mar
37 °
mie
37 °
spot_img
AcasăAdministratie-PoliticCJ Sibiu: Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități...

CJ Sibiu: Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Tavi Bucur din Cisnădie a fost modernizat

-

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță că Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Tavi Bucur din Cisnădie a fost modernizat ca la carte și va primi 30 de beneficiari de la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihiatrică Râu Vadului.

Valoarea investiției este de 6.793.115,56 lei cu TVA, din care suma de 2.518,458.00 lei cu TVA reprezintă sponsorizarea oferită de Societatea Națională de Gaze Naturale ROMGAZ S.A, cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România, iar restul banilor provin din bugetul local al județului Sibiu.

,,Am încheiat încă o investiție în infrastructura socială, posibilă și datorită sprijinului financiar oferit de societatea ROMGAZ, căreia îi mulțumim public pentru implicarea generoasă în demersul Consiliului Județean Sibiu privind modernizarea sistemului de asistență socială. Și merită să reamintim contribuția substanțială avută de ROMGAZ la susținerea investițiilor Consiliului Județean Sibiu de la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

Prin modernizarea Centrului <<Tavi Bucur>> din Cisnădie, am urmărit să fie create condiții bune și sigure, precum și facilități de deplasare pentru semenii noștri nevoiți să fie îngrijiți în astfel de centre, dar și pentru personalul care se va ocupa de ei.

Nu în ultimul rând, investiția va aduce beneficii și în ceea ce privește economiile care se vor face la consumul de energie electrică și termică, aspect avut în vedere la fiecare reabilitare și modernizare a imobilelor aflate în proprietate.”, a precizat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu

Sursa: CJ Sibiu, Facebook

Sursa foto: CJ Sibiu, Facebook

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri