spot_img
miercuri, iunie 12, 2024
Sibiu
câțiva nori
21.3 ° C
21.6 °
21.2 °
83 %
0kmh
20 %
mie
21 °
joi
22 °
vin
20 °
sâm
24 °
Dum
24 °
spot_img
AcasăAdministratie-PoliticAdministratorul public al judeațului, Adrian BIBU, a participat zilele acestea la inaugurarea...

Administratorul public al judeațului, Adrian BIBU, a participat zilele acestea la inaugurarea unei noi investiții la Șura Mică

-

Administratorul public al judeațului, Adrian BIBU, a participat zilele acestea la inaugurarea unei noi investiții la Șura Mică, unde grupul elvețian CEDES a deschis o fabrică de 2.000 mp în care se produc senzori industriali.

Elvețienii au ales județul Sibiu pentru a treia fabrică a grupului, după ce au analizat mai multe locații din Europa, între principalele atuuri ale județului nostru aflându-se aeroportul recent modernizat, conexiunea la autostradă, precum și infrastructura de drumuri județene, reabilitată în mare parte.
”La evenimentul de prezentare a investiției, am avut plăcerea să reîntâlnesc conducerea grupului elvețian, reprezentată de ⁠Patrick Bass – CEO, ⁠Christian-Erik Thöny – președinte al consiliului de conducere și pe Tudor Avram – Managing Director CEDES Hermannstadt, care se va ocupa de noua fabrică de la Șura Mică.
În urmă cu doi ani de zile, delegația grupului CEDES a fost în vizită la Consiliul Județean Sibiu pentru a solicita sprijin în identificarea locației și potențialului de business al județului nostru, iar faptul că astăzi, la Șura Mică, funcționează deja o nouă fabrică, demonstrează că întâlnirea a fost una de bun augur”, a precizat administratorul public al județului, Adrian Bibu.
Investiția a fost demarată cu sprijinul și coordonarea companiei Optimagrup Investment, companie locală specializată în atragerea de investiții străine în județul nostrum.
Sursa : Consiliul Județean Sibiu
Sursa foto : Consiliul Județean Sibiu

Articole asemanatoare

spot_img

Ultimele stiri