Accident grav pe râul Olt

 -  -  2


Din cauza oboselii, în timp ce se deplasa pe D.N 7 km 206+500m, Brezoi, conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Acesta a reușit să distrugă parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare.

 

Atât conducătorul autoutilitarei cât și pasagerul au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din cele 8 autoturisme care erau transportate de platformă au mai fost descoperite doar șașe, două dintre acestea ajugând în râul Olt.

De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt.

Scafandrii caută cu rapiditate autoturismul văzut de martori însă până la această ora nu a fost găsit.

La fața locului militarii I.S.U. și scafandrii efectuează activități de căutare. Până în momentul de față a fost descoperit și scos doar un autoturims din cele căzute de pe platformă. Traficul nu este afectat.

Sursa: Sibiul Independent

2 bookmark
comments icon 0 comments
0 notes
61 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *