A ajuns în arest după ce și-a agresat fosta iubită

 -  -  2


Polițiștii au reținut un bărbat din Cisnădie pentru că și-a bătut fosta concubină și a  încălcat ordinul de protecție impus de instanță.

 

„La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 54 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 4 februarie, în jurul orei 19,00, pe strada Piața Revoluției din orașul Cisnădie, bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție impus de instanță, apropiindu-se la mai puțin de 50 de metri și lovind-o pe fosta concubină, o femeie în vârstă de 43 de ani, tot din Cisnădie.

În urma plângerii depuse de către femeie și efectuării de investigații preliminare, la data de 5 februarie, polițiștii l-au reținut pe bărbat 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv lovire sau alte violențe. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Sursa: Ora de Sibiu

2 bookmark
comments icon 0 comments
0 notes
75 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *