7 persoane rănite într-un accident grav pe DN14 la Ruși

 -  -  2


Datorită gravității accidentului, traficul rutier este blocat pe Drumul Național 14, în zona localității Ruși.

 

Un accident rutier grav a avut loc luni dimineață pe DN14, în zona localității Ruși. Două mașini s-au ciocnit, în urma impactului fiind rănite și transportate la spital șapte persoane.

Cum s-a produs accidentul
Din primele cercetări, se pare că accidentul rutier ar fi fost provocat de către un șofer care circula spre Mediaș. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din județul Neamț, a depășit neregulamentar, încălcând marcajul continuu, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un medieșean în vârstă de 40 de ani. În urma impactului, șapte persoane au fost rănite și duse la spital.

Starea medicală a victimelor
La fața locului s-a deplasat două echipaje SAJ Sibiu și au preluat la spital patru persoane.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 ani, cu traumatism de coloană lombară și bazin, o femeie de 33 ani cu traumatism membrul superior stâng, un bărbat de 44 ani, șoferul vinovat, cu traumatism de membru inferior stâng și un bărbat de 55 ani, cu traumatism toracic. „Toare cele patru victime sunt transportate în stare stabilă la UPU Sibiu”, anunță Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Totodată, alte trei victime au fost preluate de echipajele Smurd. „Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu trei persoane conștiente, după cum urmează: un bărbat de circa 39 de ani cu durere toracică, o femeie de circa 57 de ani și o tânără de circa 19 ani cu traumatisme cranio-cerebrale”, informează ISU Sibiu.

Sursa: Ora de Sibiu

2 bookmark
comments icon 0 comments
0 notes
62 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *